Restoranide juhid

Restoranide juhid planeerivad, organiseerivad ja suunavad kohvikute, restoranide ning sarnaste asutuste tööd toitlustus- ja einestamisteenuste osutamisel.

Haridustase: Oskuslik

Uuri oma palga kohta

  • Palgavahemik enamike töötajate jaoks valitud elukutsel - Restoranide juhid - pärit 1 401 € et 2 618 € kuus - 2025.
  • Alustava Restoranide juhid tüüpiline brutopalk on vahemikus 1 401 € kuni 2 070 € kuus.
  • Viieaastase tööstaažiga töötajal on see 40-tunnise töönädala puhul vahemikus 1 514 € kuni 2 417 € kuus.

Ülesanded

  • Menüüde kavandamine koos peakokkade ja kokkadega
  • Spetsiaalürituste kavandamine ja korraldamine
  • Kaupade ostu ja hinnakujunduse korraldamine vastavalt eelarvele
  • Laoseisu ja finantstehingute dokumenteerimine
  • Tagamine, et toitlustusruumid, köök ja toiduainete hoiuruumid vastavad tervishoiunõuetele ning on puhtad, otstarbekohased ja sobiva välimusega
  • Klientidega rääkimine, et hinnata nende rahulolu toidu ja teenindusega
  • Kliente teenindava ja köögis töötava personali valimine, töögraafikute kehtestamine, väljaõppe korraldamine ja juhendamine
  • Broneeringute tegemine, külaliste tervitamine ja tellimuste võtmisel abistamine
  • Klientide ja tarnijatega kokkulepete sõlmimine
  • Töötervishoiu ja tööohutuse eeskirjade täitmise tagamine
Loading...