Restoranide juhid planeerivad, organiseerivad ja suunavad kohvikute, restoranide ning sarnaste asutuste tööd toitlustus- ja einestamisteenuste osutamisel.
Haridustase:
Oskuslik
Uuri oma palga kohta
- Palgavahemik enamike töötajate jaoks valitud elukutsel - Restoranide juhid - pärit 1 401 € et 2 618 € kuus - 2025.
- Alustava Restoranide juhid tüüpiline brutopalk on vahemikus 1 401 € kuni 2 070 € kuus.
- Viieaastase tööstaažiga töötajal on see 40-tunnise töönädala puhul vahemikus 1 514 € kuni 2 417 € kuus.
PalgaUurija
Ülesanded
- Menüüde kavandamine koos peakokkade ja kokkadega
- Spetsiaalürituste kavandamine ja korraldamine
- Kaupade ostu ja hinnakujunduse korraldamine vastavalt eelarvele
- Laoseisu ja finantstehingute dokumenteerimine
- Tagamine, et toitlustusruumid, köök ja toiduainete hoiuruumid vastavad tervishoiunõuetele ning on puhtad, otstarbekohased ja sobiva välimusega
- Klientidega rääkimine, et hinnata nende rahulolu toidu ja teenindusega
- Kliente teenindava ja köögis töötava personali valimine, töögraafikute kehtestamine, väljaõppe korraldamine ja juhendamine
- Broneeringute tegemine, külaliste tervitamine ja tellimuste võtmisel abistamine
- Klientide ja tarnijatega kokkulepete sõlmimine
- Töötervishoiu ja tööohutuse eeskirjade täitmise tagamine